Logged in as super admin: Array Lang: fi
Page(nid): node 96 - normal

Neutron12-CT

Neutron12-CT on edullisin ratkaisu sähkönkulutusten monitorointiin. Virramittaukseen perustuvana se ei tarvitse lainkaan erillisiä energiamittareita. Sen asentaminen ja käyttö on erittäin helppoa.

Neutron12-CT on omiaan kohteisiin, joissa sähkömittarin asennus on hankalaa tai kallista. Avautuvien virtamuuntimien asennus on helppoa, eikä edellytä kytkentöjen purkamista. Modbus-kenttäväylällä laitteita voi ketjuttaa, liittää ulkoisiin järjestelmiin tai ionSignin muihin Modbus-väylälaitteisiin.

Päivittäinen raportointi on identtinen muiden Neutron-etäluentalaitteiden kanssa. Lisäksi voidaan kerätä jatkuvaa mittausdataa, alkaen minuuttitason seurannasta. 12 sisääntuloa voidaan käyttää neljään kolmevaihemittaukseen, kahteentoista yksivaihemittaukseen tai johonkin näiden yhdistelmään. Kahdesta 12-CT:stä voit luoda yhden virtuaalisen 24-porttisen etäluentalaitteen, vain toiseen tarvitaan mobiilidataliittymä. Laitteet tunnistavat toisensa, liitä vain sarjakaapeli!

Tietojen kokoamista ja raportointia varten ionSign tarjoaa helppokäyttöisen palvelinsovelluksen. Vaihtoehtoisesti voit siirtää Neutronin välittämät tiedot suoraan olemassa olevaan kiinteistön- tai energianhallintajärjestelmääsi. Koska Neutron12-CT ei ole energiamittarina MID-hyväksytty, se ei sovellu laskutusmittauksiin.

Neutron12-CT ominaisuudet

12 sisääntuloa 0-63 A / 0-200 A virtamuuntimelle
30 päivän puskurimuisti (tuntidatalle)
Energiankulutus lasketaan virranmittaukseen perustuen
RS485 Modbus slave kenttäväyläliityntä
Toimituksessa virtalähde, ulkoinen SMA-antenni ja 3 kpl virtamuuntimia
Ei sovellu laskutusmittauksiin, ei MID-hyväksyntää

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Miten voisimme auttaa?

Heitä meille haaste

Heräsikö mielenkiintosi? Vai etkö vakuuttunut ihan vielä? Ota yhteyttä! Jutellaan!