Logged in as super admin: Array Lang: fi
Page(nid): node 72 - normal

Neutron4

Neutron4 on monikäyttöinen pulssitiedon etälukulaite niin asuinrakennuksiin kuin teolliseenkin käyttöön. Sen asentaminen ja käyttö on erittäin helppoa.

ionSign Neutron4 pulssilukija

Neutron4 lukee mitä tahansa pulssilähtöistä kulutusmittaria, tallettaa tiedot puskurointia varten ja siirtää ne matkapuhelinverkossa palvelimelle tietojen kokoamista ja raportointia varten. Etäluettava mittari voi olla esim. sähkömittari, vesimittari, energiamittari (lämpömäärämittari) tai kaasumittari.

Neutron4 kokoaa kulutustiedot tunnin, puolen tunnin tai 15 min välein ja lähettää ne palvelimelle kerran vuorokaudessa. Raportointi on suoraan yhteensopiva vakiintuneeseen energian ja hyödykkeiden kulutustietojen raportointitapaan. Lisäksi voidaan kerätä jatkuvaa mittausdataa valitulla taajuudella, alkaen minuuttitason seurannasta.

Tietojen kokoamista ja raportointia varten ionSign tarjoaa helppokäyttöisen palvelinsovelluksen. Vaihtoehtoisesti voit siirtää Neutronin välittämät tiedot suoraan olemassa olevaan kiinteistön- tai energianhallintajärjestelmääsi.

Neutron4 ominaisuudet

4 sisääntuloa S0-standardin mukaiselle pulssisignaalille
Tuntidata, puolituntidata ja varttidata
Yli 3 vuoden puskurimuisti (tuntidatalle)
Integroitu 3G GSM modeemi
Toistintila: 2 pulssituloa, 2 pulssilähtöä
Lämpömittaustila: 2 pulssituloa, 2 lämpömittaustuloa
Toimitetaan virtalähteen ja ulkoisen antennin kanssa

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Miten voisimme auttaa?

Heitä meille haaste

Heräsikö mielenkiintosi? Vai etkö vakuuttunut ihan vielä? Ota yhteyttä! Jutellaan!