Mittaa ja johda

Energian ja hyödykkeiden kulutustietojen keräily on teollisen internetin erikoisalue, johon ionSignilla on edistyneitä ratkaisuja. Energiajohtaminen edellyttää yksilöityä, luotettavaa ja ajantasaista kulutusraportointia.

ionSignin Neutron etälukulaitteet tuottavat tarvittavan tiedon energiajohtamiseen. Suuri määrä erilaisia kulutuskohteita voidaan valvoa ja raportoida yhdestä paikasta. Neutron kokoaa sähkön, veden, lämmön, kaasun ym. tiedot sormiesi ulottuville.

Neutronilla alamittaroinnin luenta järjestyy pienistä kohteista isoihin, lähellä ja kaukana, sähköverkossa tai ilman. Ratkaisusta riippuen yhdellä laitteella siirretään neljästä 480:een mittarin tiedot. Etkä ehkä edes usko kuinka helppoa ja edullista se on.

Neutron-tuotteet ovat älykkäillä sulautetuilla ohjelmistoilla pakattua elektroniikkaa. Tiedonsiirtoon ne käyttävät mobiiliverkkoa, TCP-IP-verkkoa ja lyhyen kantaman LPWAN radioteknologiaa.

Tutustu ratkaisuihimme ja heitä viestillä. Autamme mielellämme soveltamaan Neutronia sinun kohteeseesi.

MITEN VOISIMME AUTTAA?

Heitä meille haaste

Heräsikö mielenkiintosi? Vai etkö vakuuttunut ihan vielä? Ota yhteyttä! Jutellaan!

ASIAKASTARINOITA

Ekeri

Ekeri on kehittänyt useita kuorma-autojen ja rekkojen turvallisuutta ja tehokkuutta parantavia innovaatioita. ionSignin kanssa Ekeri kehitti EkeGuardin, rekan perävaunun valvonta- ja ohjausjärjestelmän.

Iin kunta

Iin kunta on toteutettanut jo 43 erillistä hiilipäästöjen vähentämiseen tähtäävää projektia. Menestyksen rohkaisemana 80% päästövähennystavoitetta aikaistettiin 10 vuodella vuoteen 2020.

enegia energy management

Enegia

Tuloksekas energiajohtaminen vaatii hyödykkeiden kulutustietoja riittävän yksilöidyllä tasolla. ionSignin Neutron-pulssilukijat toimittavat Enegian asiakkaille kattavasti yksilöityä kulutustietoa energiajohtamisen tueksi.

ionSign Twitterissä