Logged in as super admin: Array Lang: fi
Page(nid): node 55 - normal

Mitä siellä tapahtuu?

Tiedonkeruu on teollisen internetin konehuone. Jotta Big Datasta voi kehittää arvoa, täytyy Big Data luoda. Siksi on ionSignin Gluon-tuotesarjan tiedonkeruulaitteet.

Onko sinulla tiloja tai laitteita useammilla paikoilla? Myytkö laitteita, joita käytetään ympäri maailman? Liikkuuko henkilöstösi ja kalustosi työssään? Tiedonkeruu tuo oleellisen informaation kaukana olevista kohteista sormiesi ulottuville. Se säästää sinulle aikaa ja rahaa ja luo uusia liiketoiminnan mahdollisuuksia.

ionSignin Gluon tiedonkeruulaitteet ovat luotettavia ja itsenäisiä. Ne voidaan istuttaa monenlaisiin instrumentointi- ja automaatioympäristöihin. Ne voivat tuoda datasi valitsemallesi palvelimelle, vaikka kaupallisiinkin palveluihin. Suoraan kentältä. Kysy kerran, Gluon kertoo mitä kuuluu, kunnes käsket lopettamaan.

ionSign rakentaa järjestelmiä Big Datan keräämiseen

Hae virta- tai jännitesignaalia, pulssisignaalia, lämpömittauksia tai Modbus-kenttäväylän mittalaitedataa. Gluon tiedonkeruulaitteemme toimittavat datan käyttöösi Modbus-kenttäväylään tai ulkoisiin järjestelmiin internetiä tai mobiilidataverkkoa hyödyntäen. Tutustu laitteisiimme ja tartu uusiin mahdollisuuksiisi!

Gluon tiedonkeruulaitteemme

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Miten voisimme auttaa?

Heitä meille haaste

Heräsikö mielenkiintosi? Vai etkö vakuuttunut ihan vielä? Ota yhteyttä! Jutellaan!