Logged in as super admin: Array Lang: fi
Page(nid): node 89 - normal

Gluon GMU391

Gluon GMU391 on etävalvontalaite teollisiin sovelluksiin. Siinä on monipuoliset analogiset, digitaaliset ja Modbus-kenttäväyläliitynnät sekä integroitu LAN-tiedonsiirto.

Gluon GMU391 on suunniteltu monipuoliseen anturi- ja mittaritiedon keräämiseen teollisissa sovelluksissa. Laitteessa on integroituna analogisia ja digitaalisia sisääntuloja sekä Modbus-kenttäväylän master ja slave yhteydet. Kenttäväyläyhteyden lisäksi laitteessa on integroitu kiinteän verkon liityntä (LAN) tietojen siirtämiseksi ulkoisiin järjestelmiin.

Gluon GMU391 mahdollistaa laajojen datamäärien keräämisen keskitetysti, alkaen lähes on-line-tason näytteistystaajuudesta. Alkumäärittelyjen jälkeen laite kerää ja siirtää tietoa itsenäisesti, ilman ulkoisia kyselyjä. Varmatoimista ja helppoa! Jos pulssi/digitaalitulot loppuvat kesken, laajenna helposti yhteensopivalla Neutron15:lla.

Riittäväksi mitoitettu puskurimuisti (156 päivää 15 min näytteistysvälillä) pitää tiedon tallessa laitteella siirtoverkon häiriöiden varalta, aikasarja ei katkea.

Gluon GMU391 ominaisuudet

8 digitaali/pulssituloa
10 analogista virtaviestituloa (4-20 mA)
PT1000 lämpötila-anturin sisääntulo
2 kpl RS485 kenttäväyläliityntää: Modbus Master ja Slave
15 000 mittauksen puskurimuisti (kaikki sisääntulot & 250 Modbus-rekisteriä)
DIN-kiskoasennus, 9 moduulia, saatavissa koteloituna
Integroitu web-palvelin

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Miten voisimme auttaa?

Heitä meille haaste

Heräsikö mielenkiintosi? Vai etkö vakuuttunut ihan vielä? Ota yhteyttä! Jutellaan!