Logged in as super admin: Array Lang: fi
Page(nid): node 110 - normal

Gluon GMU491 Cloud Gateway

Gluon Cloud Gateway on ainutlaatuinen tiedonkeruuratkaisu IoT-sovelluksiin, jotka tukeutuvat kaupallisiin IoT-alustoihin tai pilvipalveluihin, kuten Microsoft Azure tai Amazon Web Services. Tai yhtä hyvin omaan pilveesi.

Microsoft Azure Certified for IoTLyhin etäisyys kahden pisteen välillä on suora viiva. Lyhin etäisyys anturin ja pilvipalvelun välillä on Gluon Cloud Gateway GMU491. Siinä on sisäänrakennettuna kommunikaatiorajapinta Microsoft Azureen, Amazon Web Serviceen ja ionSignin palvelimelle. Jotta varmasti saat datasi, on Cloud Gatewayn tiedonsiirtoväylä kahdennettu; jos GSM-verkko ei ole käytettävissä, laite siirtyy käyttämään IP-verkkoa, tai päinvastoin. Cloud Gateway on Microsoftin Azure-käyttöön sertifioima!

Gluon GMU491 Cloud Gateway Starter KitCloud Gateway toimittaa sinulle dataa suoraan laatikosta, tai voit räätälöidä sitä omilla sovelluksillasi. Tee vaikkapa omia kommunikaatiorajapintoja, laskentaa (edge computing) tai mitä sovellus vaatiikaan. Sisäänrakennettu Linux Debian tietokone antaa sinulle vapauden!

Tai ota Starter Kit, mukana tulee virtalähde seinäpistokkeella, LAN-johto, GSM-antenni ja Pt1000 lämpötila-anturi. Jotta voisit kokea kuinka helppoa Cloud Gateway on ottaa käyttöön, annamme mukaan vielä 12 kk ionSign Cloud service-jakson. Laita töpseli seinään, konfiguroi ja selaa ionSign Cloud-tilillesi katsomaan mikä on lämpötila työpöydälläsi. 15 minuutissa, korkeintaan.

Gluon GMU491 Cloud Gateway ominaisuudet

Räätälöidyt paikalliset sovellukset sisäänrakennetulla Linux Debian koneella
Siirtoyhteyden redundanssi - sekä IP- että mobiiliverkko
Valmis kommunikaatiorajapinta Microsoft Azureen ja Amazon Web Serviceen
10 analogista, 6 digitaalista ja Pt1000 sisääntulo
Modbus Master ja Slave RS485-portissa
Valmiiksi asennettu web server, tietokanta ja SSH
Linuxin tukemat autentikointi ja salaus käytettävissä

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Miten voisimme auttaa?

Heitä meille haaste

Heräsikö mielenkiintosi? Vai etkö vakuuttunut ihan vielä? Ota yhteyttä! Jutellaan!