Logged in as super admin: Array Lang: fi
Page(nid): node 56 - normal

Helppoa

Kun valvonta ei riitä vaan haluat toimintaa etäällä, sinulla on pari vaihtoehtoa. Voit hypätä autoon tai lentokoneeseen ja mennä paikan päälle. Tai voit antaa ohjeita jollekulle paikan päällä. Tai voit hankkia etähallintajärjestelmän.

Yksinkertaisiin ohjaus- ja hälytystehtäviin ionSignin etähallintatuotteet tarjoavat fiksuimman ja edullisimman tavan. Edullisempana kuin etäyhteydellä varustettu ohjelmoitava logiikka ja paljon helpompana hallita, ne ovat täydellinen ratkaisu useimpiin etäohjausten ja hälytysten välitysten tarpeisiin.

Tyypillisiä sovelluksia ovat etäkohteiden sisäänpääsyn, jäähdytyksen tai lämmityksen ohjaus, yksinkertaisten prosessien - kuten tyhjennyksen, täytön tai kuivauksen - ohjaus sekä tilojen ja laitteiden sulana, viileänä tai kuivana pito. Saat myös helposti hälytykset odottamattomista tapahtumista, kuten sähkökatkoista, luvattomista tiloihin tuloista tai yllättävistä laitteiden pysähtymisistä tai käynnistymisistä. ionSignin ICU61 soveltuu myös ylätason hallintajärjestelmien pystyväksi päätelaitteeksi.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Miten voisimme auttaa?

Heitä meille haaste

Heräsikö mielenkiintosi? Vai etkö vakuuttunut ihan vielä? Ota yhteyttä! Jutellaan!