Logged in as super admin: Array Lang: fi
Page(nid): node 79 - normal

ICU61

ionSign ICU61 on monikäyttöinen etäohjaus- ja valvontalaite niin kiinteistöihin kuin teollisiin sovelluksiin. Sen asentaminen ja käyttöönotto on erittäin helppoa.

ionSign ICU61 on suunniteltu yksinkertaisten prosessien etävalvontaan ja -ohjaukseen. Ohjaustoimenpiteitä toteutetaan joko ennalta määritettyjen sääntöjen tai suoraan käyttäjän käynnistämänä.

Käyttöönottoon tarvitaan vain yksi laitteelle lähetetty tekstiviesti. Käyttäjä kommunikoi laitteelle tekstiviestein, laite käyttäjälle joko tekstiviestein, sähköpostilla tai valinnaisen palvelinyhteyden kautta. Sovelluskohteet ulottuvat yksittäisistä, vaikkapa huonetilaa ohjaavista laitteista aina suureen joukkoon etäkohteisiin sijoitettuja laitteita, jotka kommunikoivat ylemmän tason ohjausjärjestelmän kanssa.

ionSign tarjoaa myös palvelinohjelmiston, mutta omakin sovelluskehitys on helppoa standardia http-protokollaa käyttäen. Sähkökatkosten varalle ICU61:een voi liittää BP212-varavirtalähteen. Saat sähkökatkoista ilmoituksen ja ICU61:n virransyötön varassa oleva valvonta toimii lyhyiden sähkökatkojen yli.

ionSign ICU61 ominaisuudet

Integroitu 2G GSM modeemi
2 analogista lämpötilasisääntuloa
Digitaaliset kosteus- ja lämpötilasisääntulot
AD channel input
6 digital I/Os with AND / OR operations
4 relelähtöä, 2 vaihtokoskettimin
DIN-kiskoasennus, 6 moduulia
Valvonta-, ohjaus- ja hälytystoiminnot
Tekstiviesti- ja sähköpostihälytykset

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Miten voisimme auttaa?

Heitä meille haaste

Heräsikö mielenkiintosi? Vai etkö vakuuttunut ihan vielä? Ota yhteyttä! Jutellaan!